Schipholwanbeleid

De gemiste kansen voor Nederland

Schipholgate

Systematische tegenwerking door Schiphol en de Staat

Chipshol

Ambitieuze gebiedsontwikkelaar al 20 jaar 'kaltgestellt'

18 December 2013

Balken(b)ende
op Balkenende’s familiefeestje

Vervolg op Accountant faalde bij Econcern d.d. 16-12-2014.

Met Balken(b)ende bedoel ik uiteraard niet de familie Balkenende. Wel zijn entourage, genodigden en vrienden. Immers zelf ben ik bij uitstek een familieman met mijn 6 kinderen, 20 kleinkinderen, zelfs reeds 2 achterkleinkinderen. Prachtig die 3 generaties Balkenende: zijn moeder, broer en dochter, een leuk meisje, op de foto in het Stan Huygens Journaal van de Telegraaf. Jongste broer Ernst Jan was niet voor niets erbij als hét lid van het Muzebestuur dat de Gerrit den Braber Muzeprijs aan Jan Peter verleend heeft. Opvallend: eerder aan Opstelten, nog eerder aan zijn moeder.

Heel goed zichtbaar op de foto was minister Opstelten, dominerend als gestalte, tussen Jan Peter en zijn echtgenote Bianca. Ivo zag eruit alsof hij net uit zijn bed gestapt was. Niet uitgeslapen, zou ik ook zijn als ik Demmink zou moeten verdedigen. Typerend is dat Opstelten slechts minister van Veiligheid genoemd wordt. Justitie is weggelaten. Met opzet? Weliswaar heeft Opstelten onlangs gesteld zich niet met de Demmink-affaire te willen bemoeien maar in het begin heeft hij dat wel degelijk gedaan. Immers toen heeft hij met nadruk verklaard dat er niets aan de hand was. Het onderzoek naar Demmink had volgens hem niets opgeleverd. Geen wonder want dat was een onderzoek van Demmink himself. Toen was Demmink nl. nog secretaris-generaal van Justitie. Daaronder ressorteerde o.a het Openbaar Ministerie. Was Opstelten dit vergeten?

Onder de bijna levensgrote Opstelten verschool zich op een minuscule foto de huidige vice-president van de Raad van State mr. Piet Hein Donner. Als zijn minister van Justitie had Piet Hein minister-president Jan Peter zowel gemaakt als gered. Bovendien Donner heeft, als minister van Justitie, Demmink ondanks talloze ernstige bezwaren o.a. over diens beweerde pedofilie benoemd tot secretaris-generaal van Justitie in 2002. Nota bene als minister van Justitie is hij zelfs zover gegaan om te stellen dat degenen die de identiteit van de topambtenaar op Justitie bekend zouden maken voor de rechter te slepen! Dat was de voornaamste reden van Laroes, hoofdredacteur van NOS Journaal, om zijn beschuldiging van pedofilie tegen Demmink niet voort te zetten (zie mijn boek Doodzonde tegen de Rechtsstaat).

NB. Echter nooit ingetrokken!

“Zeg mij wie uw vrienden zijn dan zal ik zeggen wie u bent” is een bekend gezegde. Mede gelet op de minderheidspositie van de familie Balkenende in totaal 6 personen, mocht ik gelet op de overweldigende entourage met daarbij 2 in opspraak geraakte vrienden, die Justitie geweld aandoen, dit geen Balkenende familiefeest noemen maar de Balken(b)ende. Op de foto vereeuwigd door de Telegraaf. Afgezien daarvan blijf ik erop hameren dat de verkwanseling door minister-president Balkenende op instigatie van zijn minister van Verkeer & Waterstaat Eurlings voor een zesde van de waarde van de florerende KLM aan de kwakkelende Air France een parlementaire enquête niet alleen noodzakelijk maar zelfs urgent maakt!
Red de KLM!
downloads/images/thumb/eurlings_balkenende.jpg

Wassenaar, 18 december 2013
Drs. J. Poot (13-8-1924) Oprichter Chipshol-groep (1986) en Eurowoningen (1960)

‹ Terug naar het overzicht